2009

De Boekskampioen

Van Kroètfabrikant tot wereldberoemde boekser

Stacks Image 15
Jean Pierre Houwen, een 'Kroètfabrikant', is een echte levensgenieter. Zijn vrouw Marie-Trees is bezorgd om zijn gezondheid en geeft hem alleen maar gezonde kost te eten. 'Veldslaaisoep en gedruuëgde staekbaere'. Ze zet er streng op toe dat hij zich aan zijn dieet houdt. Als zijn bedrijfsleider Hugo ontdekt dat er een beroemde bokser met dezelfde naam J.P. Houwen bestaat, verandert het leven van de 'kroètfabrikant' van de een op de andere dag.

Hij imponeert zijn vrouw, zijn familie en zijn vrienden door de ene overwinning na de andere te "behalen". Als de echte bokser J.P. Houwen helemaal niet zo ver weg blijkt te zijn en ook andere van diens naamsbekendheid menen te moeten profiteren, ontstaan er grote problemen. De toeschouwer weet precies hoe de vork in de steel zit, maar op het toneel wordt de verwarring steeds groter. Uiteindelijk weet niemand meer wie wie is. Of het allemaal weer goed komt is maar de vraag…

Regie: Sef Peeters
Voorstellingen:
donderdag 24 t/m zondag 27 september &
donderdag 1 t/m zaterdag 4 oktober 2009
Locatie:
Café-Restaurant 'De Wylderbeek' - Hagerhofweg 2a, Venlo-Zuid
Aanvang:
20:15 uur / 3 juni matinee: 15:00 uur

De Boekskampioen - Teaser (4:51m)

De Boekskampioen - volledige voorstelling

Foto album van de voorstelling

Stacks Image 23

Foto album 'Achter de schermen'

Stacks Image 28

Theatergroep Stella Duce zoekt altijd naar enthousiaste vrijwilligers
die achter de schermen willen meehelpen met een productie!


Ben jij die handige decorbouwer? Weet jij alles van licht & geluid (of wil je dit graag leren)? Is grimeren jouw toekomstige hobby? Of ambieer je misschien een bestuursfunctie binnen een gezellige, creatieve club?

Druk dan nu op onderstaande knop!