In 2019 speelt Theatergroep Stella Duce:

Kamer 203

Een hotel in de landelijke omgeving van Venlo. Een hotel dat vijf sterren torst. De gasten die inchecken in een hotel van deze statuur, zijn meestal gasten met een boeiend verhaal voor ons, de gewone sterveling.
Wij willen jullie laten kennismaken met verschillende bewoners van kamer 203 en hebben daarom de receptioniste gevraagd ons en jullie de komende weken via Facebook op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in deze kamer.

Omdat er vooruit geboekt is, weten we natuurlijk wel welke gasten kamer 203 geboekt hebben. Dat zijn twee tennishelden uit het gemengd dubbel, de zenuwachtige ouders van een bruidje wier bruiloft ter plekke gevierd wordt, een bekend en veelgevraagd echtpaar dat vaak schitterde op het witte doek. En de trotse peetouders van een communicantje.

Het is beslist de moeite waard deze mensen te leren kennen
Voorstellingen:
donderdag 21 t/m zondag 24 maart &
donderdag 28 t/m zaterdag 30 maartl 2019
Aanvang:
20:00 uur / 24 maart matinee: 15:00 uur
Kaartjes (p/p):
  • Standaard: € 10,- voorverkoop
  • Groepsarrangement: € 11,- vanaf 8 personen, inclusief welkomstdrankje en gereserveerde plaatsen
  • VIP kaarten*: € 12,50, inclusief gratis drankje, gereserveerde plaatsen, een 'meet & greet' met de spelers en crew en een leuk aandenken aan de voorstelling!
  • Losse verkoop aan de kassa: € 11,50
* VIP kaarten zijn alleen beschikbaar voor de première op donderdag 21 maart.
Er zijn slechts 20 VIP kaarten beschikbaar. OP = OP!

Speellocatie

Café-Feestzaal 'Ut Tref'
Hendrikxstraat 17
Venlo-Zuid

Over de regisseur

Stacks Image 112
Aangenaam: Pim Horio ( Weert 1958 ). Ik ben in 1992 aan de Toneelacademie Maastricht afgestudeerd als docent/regisseur. Sinds die tijd regisseer ik in de amateur  toneelwereld en sta bekend als een regisseur met een  goed oog voor de spelers en hun spelkwaliteit. Plezier en kwaliteit gaan in mijn aanpak ook samen. 
Ik werk  graag met teksttoneel en vind het een wonder om dat om te zetten naar een levend  en wellicht wel herkenbaar beeld. Zeker het scherp en met humor geschreven werk van Neil Simon is een geschenk.

Ik ben energiek en betrokken in mijn werk en vind humor een (h)eerlijk ingrediënt waar ik graag gebruik van maak. Dat mensen boven zichzelf kunnen uitstijgen is een wonder: ik zie het graag gebeuren!

Pim Horio

Theatergroep Stella Duce zoekt altijd naar enthousiaste vrijwilligers
die achter de schermen willen meehelpen met een productie!


Ben jij die handige decorbouwer? Weet jij alles van licht & geluid (of wil je dit graag leren)? Is grimeren jouw toekomstige hobby? Of ambieer je misschien een bestuursfunctie binnen een gezellige, creatieve club?

Druk dan nu op onderstaande knop!